Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat er vragen zijn en die proberen wij hieronder meteen voor je te beantwoorden!

Hoe werkt het ophalen?
Ophalen in Etten-Leur kan alleen nadat je via de website hebt gereserveerd. Het ophalen kan iedere dag tussen 10:00 en 10:30. Is dit te laat en wil je de pop al vroeg in de ochtend plaatsen? Huur dan de pop een dag eerder voor slechts 5,- meerprijs. Het is ook mogelijk om een vriend(in), buurman/vrouw de pop op te laten halen.

Past een opblaasfiguur in de auto?
Ja, een opblaasfiguur zit een een iets grotere weekendtas met daarbij een boodschappentas met losse blower, haringen, leeftijdsbord en instructiekaart. Het opblaasfiguur is gemakkelijk in iedere auto te vervoeren.

Hoe werkt het terugbrengen?
Het retourneren dient altijd te gebeuren voor 09.30 uur op de laatste huurdag, hiervoor hebben wij een retourbox, zodat u flexibel de pop retour kunt brengen.Komt dit niet uit? Huur de pop voor €5 / statafel voor €2,50 een dag extra en breng het terug wanneer het jouw uitkomt!

Is het moeilijk om een opblaas figuur op te zetten?
Nee het is juist heel eenvoudig! Met 2 personen ben je binnen 5 minuten klaar. Wij leggen bij ophalen uit hoe het werkt en je krijgt een instructiekaart mee.

Hoe werkt het opzetten van een opblaasfiguur?
Je rolt de pop uit en controleert of de ritssluiting aan de achterkant dicht is. Je sluit de pop aan op de bijgeleverde blower en zet de blower aan. Met 2 personen houd je de pop vast en wacht tot deze volledig is opgeblazen. Dan kan 1 persoon de pop vastzetten met de scheerlijnen, de ander persoon houdt de pop op zijn plek tot deze vast staat. Bij de pop wordt nog een uitgebreide instructiekaart geleverd.

Komen er nog extra kosten bij voor het huren van een opblaasfiguur?
Nee, het opblaasfiguur wordt compleet geleverd met een instructiekaart, blower, scheerlijnen, 8 haringen in een zakje en een leeftijdsbord. Ter bescherming van het opblaasfiguur, wordt deze in een aparte tas vervoerd. LET OP: de blower en overige benodigdheden dienen altijd in de shopperbag vervoerd te worden.
Zo heb je alles in een keer bij elkaar voor een scherpe huurprijs!

Waarom zou ik huren bij Huren in Etten-Leur?
Vanuit een centrale locatie in Etten-Leur kun je iedere dag (ook op zondag) bij ons terecht voor opblaasfiguren en statafels voor een scherpe huurprijs!

Bezorgen jullie de opblaasfiguren / statafels?
Nee, om de prijzen laag te houden hebben wij ervoor gekozen om geen optie voor bezorging aan te bieden.

Zijn opblaasfiguren bestand tegen storm?
Het gebruik van opblaasfiguren in geval van storm / zware wind wordt ten zeerste afgeraden, althans verhuurder neemt hiervoor geen verantwoordelijkheid. Er wordt geen geld retour gegeven indien door storm of andere omstandigheden geen gebruik kan worden gemaakt van de gehuurde artikelen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!