Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat er vragen zijn en die proberen wij hieronder meteen voor je te beantwoorden!

Hoe werkt het ophalen?
Ophalen in Etten-Leur kan alleen nadat je via de website hebt gereserveerd. Het ophalen kan iedere werkdag tussen 13:00 en 17:00. Komt dit niet uit? Huur de pop of statafel een dag extra en breng deze terug wanneer het jouw uitkomt!

Past een opblaasfiguur in de auto?
Ja, een opblaasfiguur zit een een iets grotere weekendtas met daarbij een losse blower welke makkelijk in een boodschappentas past. Het opblaasfiguur is gemakkelijk in iedere auto te vervoeren.

Hoe werkt het terugbrengen?
Terugbrengen in Etten-Leur kan op de afgesproken werkdag tussen 8:30 – 12:00. Komt dit niet uit? Huur de pop voor €5 / statafel voor €2,50 een dag extra en breng het terug wanneer het jouw uitkomt!

Is het moeilijk om een opblaas figuur op te zetten?
Nee het is juist heel eenvoudig! Met 2 personen ben je binnen 5 minuten klaar. Wij leggen bij ophalen uit hoe het werkt en je krijgt een instructiekaart mee.

Hoe werkt het opzetten van een opblaasfiguur?
Je sluit de pop aan op de bijgeleverd blower, zet de blower aan. Met 2 personen houd je de pop vast en wacht tot deze volledig is opgeblazen. Dan kan 1 persoon de pop vastzetten met de scheerlijnen, de ander persoon houdt de pop op zijn plek tot deze vast staat. Bij de pop wordt nog een uitgebreide instructiekaart geleverd.

Komen er nog extra kosten bij voor het huren van een opblaasfiguur?
Nee, het opblaasfiguur wordt compleet geleverd met een instructiekaart, blower, scheerlijnen, 7 haringen in een zakje en een leeftijdsbord. Dit zit allemaal in een grote oranje transporttas voor makkelijk vervoer en ter bescherming van het opblaasfiguur. LET OP: de blower mag niet in de tas vervoert worden!
Zo heb je alles in een keer bij elkaar voor een scherpe huurprijs!

Waarom zou ik huren bij Huren in Etten-Leur?
Vanuit een centrale locatie in Etten-Leur kun je iedere werkdag van 8:30 tot 17:00 bij ons terecht voor opblaasfiguren en statafels voor een scherpe huurprijs!

Bezorgen jullie de opblaasfiguren / statafels?
Nee, om de prijzen laag te houden hebben wij ervoor gekozen om geen optie voor bezorging aan te bieden.

Zijn opblaasfiguren bestand tegen storm?
Het gebruik van opblaasfiguren in geval van storm / zware wind wordt ten zeerste afgeraden, althans verhuurder neemt hiervoor geen verantwoordelijkheid. Er wordt geen geld retour gegeven indien door storm of andere omstandigheden geen gebruik kan worden gemaakt van de gehuurde artikelen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!