Hieronder vindt u een overzicht van alle materialen welke u bij ons kunt huren. Klik hieronder op een gewenst onderwerp; hierna kunt u meer informatie hierover opvragen.

Opblaas Sarah

sarahBinnenkort iemand 50 jaar of heb je een andere reden voor een opblaas vrouw? Dat moet gevierd worden en aan iedereen kenbaar worden gemaakt. Met onze opblaas Sarah pop van maar liefst ruim 4,3 meter hoog, laat je het iedereen weten.

Opblaas Abraham

abrahamBinnenkort iemand 50 jaar of heb je een andere reden voor een opblaas man? Dat moet gevierd worden en aan iedereen kenbaar worden gemaakt. Met onze opblaas Abraham pop van maar liefst ruim 4,5 meter hoog, laat je het iedereen weten.

Statafel

statafelBen je op zoek naar 1 of meer statafels voor een feest, evenement of andere gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden statafels aan voor een waanzinnig lage prijs. Met ophaal locatie in Etten-Leur!

GoPro sportcamera

GoPro-LogoBij ons kun je eenvoudig, snel en tegen een laag tarief een GoPro Hero 3+ Black of en GoPro Hero 4 Silver actiecamera huren. Bijvoorbeeld voor een vakantie, een dagje weg, een dagje avonturistische dingen doen.

DJ

StanJanssen-EntertainmentBinnenkort een feest of evenement op de planning? Een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, schoolfeest of een heel ander feest? Wij hebben voor u de muzikale invulling gevonden!

Drive-in show

StanJanssen-EntertainmentBinnenkort een feest of evenement op de planning? Een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, schoolfeest of een heel ander soort feest? Wij hebben voor u de muzikale invulling gevonden!

Beamer

Op zoek naar een beamer? Met scherm? Zonder scherm? Doorzichtscherm? Wij helpen u graag op weg!

Karaoke

Wij beschikken over orkestbanden met beeld op DVD. Daarnaast bieden we natuurlijk ook de tekst om mee te zingen op de melodie. Zo kun je zelfs de tekst mee zingen zonder dat je het lied kent.