Hieronder vindt u een overzicht van alle materialen welke u bij ons kunt huren. Klik hieronder op een gewenst onderwerp; hierna kunt u meer informatie hierover opvragen.

Opblaas Sarah

Sarah Binnenkort iemand 50 jaar of heb je een andere reden voor een opblaas vrouw? Dat moet gevierd worden en aan iedereen kenbaar worden gemaakt. Met onze opblaas Sarah pop van maar liefst ruim 4,3 meter hoog, laat je het iedereen weten.

Opblaas Abraham

Abraham Binnenkort iemand 50 jaar of heb je een andere reden voor een opblaas man? Dat moet gevierd worden en aan iedereen kenbaar worden gemaakt. Met onze opblaas Abraham pop van maar liefst ruim 4,5 meter hoog, laat je het iedereen weten.

Opblaas feestende vrouw

Binnenkort iemand jarig of heb je een andere reden voor een opblaas feestende vrouw? Dat moet gevierd worden en aan iedereen kenbaar worden gemaakt. Met onze opblaas feestende vrouw pop van maar liefst ruim 4 meter hoog, laat je het iedereen weten.

Opblaas Tiroler man

Binnenkort iemand jarig of heb je een andere reden voor een opblaas Tiroler man? Dat moet gevierd worden en aan iedereen kenbaar worden gemaakt. Met onze opblaas Tiroler man pop van maar liefst ruim 4 meter hoog, laat je het iedereen weten.

Opblaas baby met beer

baby met beerEen kind op komst of een andere reden voor een opblaas baby? Dat moet gevierd worden en aan iedereen kenbaar worden gemaakt. Met onze opblaas Baby pop van maar liefst ruim 3 meter hoog, laat je het iedereen weten.

Opblaas champagne fles

Champagne fles Binnenkort iemand geslaagd of heb je een andere reden voor een opblaas Champagne fles? Dat moet gevierd worden en aan iedereen kenbaar worden gemaakt. Met onze opblaasbare Champagne fles van maar liefst ruim 7 meter hoog, laat je het iedereen weten.

Statafel

statafelBen je op zoek naar 1 of meer statafels voor een feest, evenement of andere gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden statafels aan voor een waanzinnig lage prijs. Met ophaal locatie in Etten-Leur!

DJ

Binnenkort trouwplannen of een jubileum? Psound is de Bruiloft DJ specialist met het grootste aanbod om jullie huwelijksfeest compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat jullie trouwfeest onvergetelijk wordt!